Yhteystiedot


Pekka Murto

044 9763 777

murto.p@gmail.com

Uutiset

26.3.2016Kirjoitan nyt myös Uuden Suomen PuheenvuoroonLue lisää »4.10.2015Uusi luottamustehtävä Y-säätiön valtuuskunnassaLue lisää »1.4.2013Paikka HUS:n hallituksessa vaalikaudella 2013-1016Lue lisää »

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:320622 kpl

Terrorismi ei saa harhauttaa eurooppalaisia demografisen kriisin uhasta

Lauantai 26.3.2016 klo 10:58

Brysselin terrori-iskujen jälkeen tapahtui jälleen mitä odottaa saattoi. Eurooppalainen eliitti, vihervasemmisto ja liberalismi-utopistit marssivat kadulle kurkku suorana eurooppalaisia arvoja ja suvaitsevuutta vannomaan. Oli rumpua, kitaraa, käsikyykkyä, lakanaa. Innokkaimmat maailman pelastajat tietysti päivittivät facebook-kuvansa liputettuun versioon, vaikka tarkoitukseni ei sinänsä ole loukata heitä. Tämä kaikki on minusta kuitenkin täysin väärä lähestymistapa Euroopan todelliseen kriisiin, joka on kansainvaellus.

Eurooppalaisten vielä voivotellessa tapahtunutta soluttautuu vihaisia kehitysmaiden nuoria miehiä koko ajan Eurooppaan. Tarkoitanko, että esim. kaksoisvirtain alueelta tulevat ihmiset tulevat kehitysmaista? En sentään aivan tarkalleen, mutta valitettavasti heidän käytöksensä antaa sellaisen kuvan. Joka tapauksessa heidän koulutustasonsa on alhainen, uskontonsa oikeasti suvaitsematon, eikä heillä ole aikomustakaan integroitua eurooppalaisiin yhteiskuntiin, sillä perhe ja sukuyhteisö menevät heillä koulutuksen ja yhteiskunnan edelle. Viime viikolla tehty turvapaikanhakijoiden koulutusselvitys oli epätieteellinen ja heidän suurta sivistystasoaan hehkutettiin, vaikka samat henkilöt eivät osanneet edes täyttää lomakkeita.

Maapallolla on liikaa ihmisiä ja tämän vuosisadan lopussa meitä on ehkä 10 miljardia., tällaista ei luontoäiti kestä. Eräiden arvioiden mukaan Euroopan rajoilla odottaa tällä hetkellä 20 miljoonaa ihmistä tänne pääsyä. Nykyisen kansainvaelluksen voi jakaa kahteen osaan: islamilaisen vyöhykkeen maahantunkeutujat sekä muualta kolmannesta maailmasta tulijat. Pidin ensimmäisen julkisen puheeni Tapanilan urheilukeskuksen luona 24.3 ja sanoin Afrikan väestön olevan vuosisadan lopussa 4 miljardia. Todellisen lukumäärän arvioidaan olevat 3,5 miljardia ja sanoin vahingossa väärin, vaikka olin asiasta Uuden Suomen ensimmäisessä puheenvuorossani samana päivänä kirjoittanut. Pahoittelen, sillä aina pitää turvautua faktatietoon. 3,5 miljardia on silti ihan pelottavan iso määrä ihmisiä mantereella, jolla on suuria vaikeuksia muutenkin. Korostan nyt sitä ettei minulla ole mitään afrikkalaisia ihmisiä vastaan ja toivon heille kaikkea hyvää. On kuitenkin selvää, että nämä populaatiot tulevat vaikka kävelemään meren yli parempaan elämään päästäkseen. Mihin he mahtavat suunnistaa? Aivan sama, vaikka siellä asuisi Pohjolan muinaisen kantaväestön kopio, me emme pysty heitä elättämään.

Yleisen arvion mukaan tilanne Saksassa muuttuu peruuttamattomasti vuoden 2020 tienoilla. Vaikka maan väkiluku on nyt 81,5 miljoonaa, maassa asuu jo nyt 20 % ulkomaalaistaustaisia, viime vuonna maahan tuli yli 700 000 muslimia ja heitä on maassa jo lähes 6 miljoonaa. Suurin osa heistä on nuoria ja tilastoja onkin syytä vertailla nuorten maahantulijoiden ja nuoren kantaväestön välillä. On vain matemaattinen kaavio, milloin tämä muukalaisjoukko tekee kulttuurikaappauksen Saksan kaltaisissa maissa ja tämän jälkeen eurooppalainen kulttuurimme, uskontomme ja sivistyksemme on peruuttamattomasti tuhoutunut ikuisiksi ajoiksi. SPR:n hyvää tarkoittava tv-mainos kampanja Eurooppaan tulevista naisista ja lapsista on ontuva tilastojen ja tv-kuvien kertoessa aivan muuta. Tällainen kömpelö tunteisiin vaikuttaminen vie sympatiaa pois. Miksi emme auta heitä lähtöalueilla? Euroopasta nämä vihaiset nuoret miehet eivät lähde ikinä vapaaehtoisesti pois, vaan eipä sitä selvästi moni haluakaan. Maahanmuuttajien työllistyminen on myytti ja Suomessa ulkomaalaisista vain saksalaiset tuottavat työllään enemmän rahaa kuin tulonsiirtoina saavat.

Eurooppalainen kulttuurimme on tuhoutumassa kansainvaelluksen hyökyaaltoon. Nyt on kriittinen vaihe ja aikaa lopulliseen kulttuurin romahdukseen on enää muutama vuosi. Angela Merkel on jäämässä yhdeksi Saksan historian synkimmistä hahmoista, niin hyvää kuin hän pohjimmiltaan tarkoittaakin.

On aivan sama tapahtuuko terrori-isku, tai vaikka kymmenen, jos samanaikaisesti luovumme ilman vastarintaa omista tavoistamme, kulttuuristamme, uskonnostamme ja jopa verenperinnöstämmekin. Maailmanhistoriasta tulee mieleen lähinnä surullinen uuden maailman valloitus. Luonnosta tulee mieleen muurahaispesä, jonne vieraslajike soluttautuu ja nopeasti valloittaa. Enkö minä siis vastustakaan terrorismia? Vastustan, mutta vielä enemmän inhoan eurooppalaista errorismia, jossa todellinen ongelma piilotetaan taas lentävän maton alle.

 

5 kommenttia . Avainsanat: Brysselin terrori-isku, demografia, kansainvaellus, Uusi Suomi, Angela Merkel, maailman väkiluku