Yhteystiedot


Pekka Murto

044 9763 777

murto.p@gmail.com

Uutiset

26.3.2016Kirjoitan nyt myös Uuden Suomen PuheenvuoroonLue lisää »4.10.2015Uusi luottamustehtävä Y-säätiön valtuuskunnassaLue lisää »1.4.2013Paikka HUS:n hallituksessa vaalikaudella 2013-1016Lue lisää »

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:313057 kpl

Terrorismi ei saa harhauttaa eurooppalaisia demografisen kriisin uhasta

Lauantai 26.3.2016 klo 10:58

Brysselin terrori-iskujen jälkeen tapahtui jälleen mitä odottaa saattoi. Eurooppalainen eliitti, vihervasemmisto ja liberalismi-utopistit marssivat kadulle kurkku suorana eurooppalaisia arvoja ja suvaitsevuutta vannomaan. Oli rumpua, kitaraa, käsikyykkyä, lakanaa. Innokkaimmat maailman pelastajat tietysti päivittivät facebook-kuvansa liputettuun versioon, vaikka tarkoitukseni ei sinänsä ole loukata heitä. Tämä kaikki on minusta kuitenkin täysin väärä lähestymistapa Euroopan todelliseen kriisiin, joka on kansainvaellus.

Eurooppalaisten vielä voivotellessa tapahtunutta soluttautuu vihaisia kehitysmaiden nuoria miehiä koko ajan Eurooppaan. Tarkoitanko, että esim. kaksoisvirtain alueelta tulevat ihmiset tulevat kehitysmaista? En sentään aivan tarkalleen, mutta valitettavasti heidän käytöksensä antaa sellaisen kuvan. Joka tapauksessa heidän koulutustasonsa on alhainen, uskontonsa oikeasti suvaitsematon, eikä heillä ole aikomustakaan integroitua eurooppalaisiin yhteiskuntiin, sillä perhe ja sukuyhteisö menevät heillä koulutuksen ja yhteiskunnan edelle. Viime viikolla tehty turvapaikanhakijoiden koulutusselvitys oli epätieteellinen ja heidän suurta sivistystasoaan hehkutettiin, vaikka samat henkilöt eivät osanneet edes täyttää lomakkeita.

Maapallolla on liikaa ihmisiä ja tämän vuosisadan lopussa meitä on ehkä 10 miljardia., tällaista ei luontoäiti kestä. Eräiden arvioiden mukaan Euroopan rajoilla odottaa tällä hetkellä 20 miljoonaa ihmistä tänne pääsyä. Nykyisen kansainvaelluksen voi jakaa kahteen osaan: islamilaisen vyöhykkeen maahantunkeutujat sekä muualta kolmannesta maailmasta tulijat. Pidin ensimmäisen julkisen puheeni Tapanilan urheilukeskuksen luona 24.3 ja sanoin Afrikan väestön olevan vuosisadan lopussa 4 miljardia. Todellisen lukumäärän arvioidaan olevat 3,5 miljardia ja sanoin vahingossa väärin, vaikka olin asiasta Uuden Suomen ensimmäisessä puheenvuorossani samana päivänä kirjoittanut. Pahoittelen, sillä aina pitää turvautua faktatietoon. 3,5 miljardia on silti ihan pelottavan iso määrä ihmisiä mantereella, jolla on suuria vaikeuksia muutenkin. Korostan nyt sitä ettei minulla ole mitään afrikkalaisia ihmisiä vastaan ja toivon heille kaikkea hyvää. On kuitenkin selvää, että nämä populaatiot tulevat vaikka kävelemään meren yli parempaan elämään päästäkseen. Mihin he mahtavat suunnistaa? Aivan sama, vaikka siellä asuisi Pohjolan muinaisen kantaväestön kopio, me emme pysty heitä elättämään.

Yleisen arvion mukaan tilanne Saksassa muuttuu peruuttamattomasti vuoden 2020 tienoilla. Vaikka maan väkiluku on nyt 81,5 miljoonaa, maassa asuu jo nyt 20 % ulkomaalaistaustaisia, viime vuonna maahan tuli yli 700 000 muslimia ja heitä on maassa jo lähes 6 miljoonaa. Suurin osa heistä on nuoria ja tilastoja onkin syytä vertailla nuorten maahantulijoiden ja nuoren kantaväestön välillä. On vain matemaattinen kaavio, milloin tämä muukalaisjoukko tekee kulttuurikaappauksen Saksan kaltaisissa maissa ja tämän jälkeen eurooppalainen kulttuurimme, uskontomme ja sivistyksemme on peruuttamattomasti tuhoutunut ikuisiksi ajoiksi. SPR:n hyvää tarkoittava tv-mainos kampanja Eurooppaan tulevista naisista ja lapsista on ontuva tilastojen ja tv-kuvien kertoessa aivan muuta. Tällainen kömpelö tunteisiin vaikuttaminen vie sympatiaa pois. Miksi emme auta heitä lähtöalueilla? Euroopasta nämä vihaiset nuoret miehet eivät lähde ikinä vapaaehtoisesti pois, vaan eipä sitä selvästi moni haluakaan. Maahanmuuttajien työllistyminen on myytti ja Suomessa ulkomaalaisista vain saksalaiset tuottavat työllään enemmän rahaa kuin tulonsiirtoina saavat.

Eurooppalainen kulttuurimme on tuhoutumassa kansainvaelluksen hyökyaaltoon. Nyt on kriittinen vaihe ja aikaa lopulliseen kulttuurin romahdukseen on enää muutama vuosi. Angela Merkel on jäämässä yhdeksi Saksan historian synkimmistä hahmoista, niin hyvää kuin hän pohjimmiltaan tarkoittaakin.

On aivan sama tapahtuuko terrori-isku, tai vaikka kymmenen, jos samanaikaisesti luovumme ilman vastarintaa omista tavoistamme, kulttuuristamme, uskonnostamme ja jopa verenperinnöstämmekin. Maailmanhistoriasta tulee mieleen lähinnä surullinen uuden maailman valloitus. Luonnosta tulee mieleen muurahaispesä, jonne vieraslajike soluttautuu ja nopeasti valloittaa. Enkö minä siis vastustakaan terrorismia? Vastustan, mutta vielä enemmän inhoan eurooppalaista errorismia, jossa todellinen ongelma piilotetaan taas lentävän maton alle.

 

5 kommenttia . Avainsanat: Brysselin terrori-isku, demografia, kansainvaellus, Uusi Suomi, Angela Merkel, maailman väkiluku

Ajatuksiani Euroopan ja Suomen pakolaistilanteesta

Sunnuntai 4.10.2015 klo 12:43

Jokainen on nähnyt jo vuosia uutiskuvia Etelä-Euroopan maihin saapuvista afrikkalaisista venepakolaisista, jotka epätoivoisesti pyrkivät ylitäysissä veneissä Eurooppaan ja joita viranomaiset hengityssuojainten kanssa yrittävät ohjata eteenpäin. Näillä epätoivoisilla ihmisillä on jo pitkä matka takanaan vaarallisine Saharan ja Välimeren ylityksineen. Ihmissalakuljettajat ottavat omansa välistä ja osa parempaan elämään pyrkijöistä kuolee jo Afrikan mantereella.

Juuri tästä, parempaan elämään pyrkimisestä, on kehitysmaiden kansainvaelluksissa kysymys. Maailma on muuttunut dramaattisesti toisen maailmansodan jälkeen, eivätkä kaikki sitä ymmärrä tai halua ymmärtää. Kaksi asiaa on varsinkin planeetallamme muuttunut, ilmasto ja ihmisten lisääntyminen. Ilmastonmuutos johtuu ihmisen itsekkyydestä ja kansainvälisen lainsäädännön voimattomuudesta. Väestörakenteiden muutos johtuu ihmisen itsekkyydestä ja parantuneesta sairaanhoidon tasosta. Ihmisten määrä on vähintään kolminkertaistunut elinaikanamme maapallolla! Vuonna 1950 maapallolla asui karkeasti 2,5 mrd. ihmistä, joista Euroopassa 550 miljoonaa, Afrikassa 230 miljoonaa ja Aasiassa 1,4 mrd. Vuonna 2010 vastaavat luvut olivat: 6,9 mrd. 738 miljoonaa, 1 mrd. ja 4,1 mrd. Pelottavin on väestöennuste vuoden 2100 tietämille. Maapallollamme asuu silloin arviolta 10,1 mrd. ihmistä, joista Euroopassa 670 miljoonaa, Afrikassa 3,5 mrd. ja Aasiassa 4,6 mrd. (Lähde: wikipedia ”maailman väkiluku”). Maailman väkiluku on noussut lähes 45 asteen kulmassa taulukoissa oikealle ylös näihin päiviin asti. Maailman kokonaisuushedelmällisyyskartta on lähes uskomaton Afrikan ja Aasian loistaessa ”monikulttuurisen värikkäänä” länsimaiden ollessa kuoleman haaleita.

Sotien syihin voi luetella esim. eriarvoisuuden, talouden heikkenemisen, ahneuden, luottamuksen puutteen, epidemiat ja uskonnolliset erimielisyydet. Nämä heikon valtion tunnusmerkit täyttyvät esim. Afrikassa miltei jokaisessa valtiossa yhdessä ja erikseen. On matemaattinen selviö, että tällainen painekattila purkautuu ja populaatiot kävelevät vaikka aavikon ja meren halki sieltä pois. Samalla tulee myös ”arvomaailma” tuliaisina mukana viidakon lakeineen, heikkoine koulutuksineen, välinpitämättömyyksineen ja luottamuksen puutteineen yhteiskuntaa kohtaan. Arabikevät oli oma islamilaisten valtioiden oireensa, joka johtui myös väestön paljoudesta ja ihmisten tyytymättömyydestä korruptoituneisiin hallintoihinsa. Erityisen vakavaksi tilanne on muodostunut Syyriassa ja ihmiset ovat jättäneet joukolla romahtaneen valtionsa.

Olen syvästi surullinen, että länsimaisenkin kulttuurin kehtoalueella on tapahtunut tällainen romahdus. Toivottavasti punavihreällä maailmanparantajalla ei mene yrttitee väärään kurkkuun, jos saa tietää minun olevan hyvin kiinnostunut esim. sumerilaisesta ja heettiläisestä kulttuurista ja olen lukenut esim. Jaakko Hämeen-Anttilan teoksia. Irakin romahdusta ja Isisin nousua on edesauttanut Saddamin epäonnistunut hallinto, mutta myös suurvaltapolitiikka ja Yhdysvaltojen täysin väärä ja ylimielinen psykologinen ja sotilaallinen ote. Alue, jolla on ajanlaskut ja rattaat keksitty on joutunut kokemaan modernin sotateknologian kynsissä kovia. Oman lisänsä sekavaan tilanteeseen on tuonut Venäjä, joka on nyt lähtenyt Syyriaankin pullistelemaan.

Alueelta on jo vuosia saapunut Suomeenkin ihmisiä ikään kuin vaivihkaa ja heidän maahantulomotiivinsa ovat olleet monenlaisia pelkästä ilmasto- ja hyvinvointimaahanmuutosta, todelliseen hätään, kuten sotainvalidina Suomeen muuttoon. Varmaa on, että tavallinen suomalainen veronmaksaja kustantaa Saddamin ja amerikkalaisten politiikan uhreja tarjoamalla heille vieraassa ympäristössä paremman elämän. Tavalliselle kansalaiselle nämä maahantulijat ovat näkyneet lähinnä lisääntyneenä ”pitsan pyörittäjien” määränä. Työllistymistä siis, tosin suomalaisen ravintola-alan yrittäjän näkeminen alkaa olla jo eksoottinen tapaus. Täällä saattaa ”sulassa sovussa” turkkilainen ja kurdi pitää samalla kadulla ravintolaa (poika)lasten ollessa potkupalloharjoituksissa.

”Pakolaisten” kuvia katsellessa kiinnittyy huomio nuorten miesten suureen määrään. He tulevat ”alfa-uroksina” lauman kärkenä järjestämään asiat sanovat jotkut, he eivät taistele vapauden ja yhteiskuntansa puolesta sanovat toiset. Varmuudella me joudumme kuitenkin maksamaan kaiken, eivätkä nämä ihmiset lähde täältä koskaan pois. Siksi kirjoitin sanan pakolaiset lainausmerkeissä, YLE on käyttänytkin pelottavasti siirtolainen sanaa. On erittäin ikävää, että asia kevytmielisesti sivuutetaan valtiojohtoa myöten ja perussuomalaisille ja Ku Klux Klan hörhölle annetaan pellen rooli, jolla vältellään tosiasioiden katsomista silmiin. Maahantulijoiden ”läskikapina” viime viikolla oli aivan järkyttävää katsottavaa, sillä sodassa ja pakolaisuudessa ei ruoka saa olla ensimmäisenä mielessä. Uutisoinnit Saksasta taksilla ajoineen ja älypuhelin selfiet Merkelin kanssa ja Suomen haukkumiset täällä ovat ikävää katsottavaa, eivätkä anna tulijoista älykästä kuvaa. Ymmärrän paradoksit kosmologiassa, mutta maan päällistä paradoksia, jossa maahan tulijat saavat työllisyystilanteen kuntoon, samaan aikaan kun meillä on 350 000 omaa työtöntä, en ymmärrä. Suorastaan irvokasta on, että vasta lakkautetut armeijan kasarmit ja monia koulujakin on luovutettu maahantulijoiden käyttöön. Raja vuotaa ja se vuotaa lännestä!

Varmaa on, että suurimmassa hädässä ovat alueelle jääneet ihmiset ja heitä haluan koko sydämestäni myös auttaa. Kaikille, jos kenellekään, samaan uskontokuntaan kuuluville rikkaillekin naapurimaille nämä ihmiset eivät kelpaa. Lähi-idän konflikti on niin monisyinen, että jopa nuorten miesten pakolaisuus on jossain määrin ymmärrettävää ajatellen argumentointia ”miksi he eivät taistele”? Aivan yhtä epäloogista ja suorastaan typerää on verrata Karjalan evakoita ja nykyisiä maahantulijoita keskenään. Joskus tulee mieleen ”ajatusleikki”, että miten meitä kristittyjä kohdeltaisiin, jos olisimme pakolaisina islamilaisissa maissa? Taitaa olla parempi, ettei ajattele pidemmälle.

Johtavissa asemissa olevat rikkaat puhuvat jatkuvasti vihapuheista, mutta tilanne alkaa karkaamaan jo käsistä ja mieleen tulee jopa tilanne maassamme vuonna 1917 kaksine leireineen ja mielenosoituksineen. Tulevien sukupolvien on helppo kirjoittaa, miten ennen ”tilannetta X” sen ennusmerkit leijuivat jo vuosia ilmassa. Eurooppa on erittäin pahasti jakautunut kahteen leiriin, eivätkä kaikki enää luota Unionin eliitin päätöksiin.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pakolaiskriisi, ilmastonmuutos, maailman väkiluku, sodan syyt, maahanmuutto