Yhteystiedot


Pekka Murto

044 9763 777

murto.p@gmail.com

Uutiset

26.3.2016Kirjoitan nyt myös Uuden Suomen PuheenvuoroonLue lisää »4.10.2015Uusi luottamustehtävä Y-säätiön valtuuskunnassaLue lisää »1.4.2013Paikka HUS:n hallituksessa vaalikaudella 2013-1016Lue lisää »

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:320628 kpl

Vihaisia puheita

Perjantai 30.9.2016 klo 12:06

Suomen vastarintaliikkeen katutapahtuma Asema-aukiolla 10.9.2016 ja sen yhteydessä tapahtunut välikohtaus sekä viikkoa myöhemmin Meilahden sairaalassa tapahtunut Jimi Karttusen kuolema sai aikaan todellisen tapahtumien vyöryn. Katson suoranaiseksi velvollisuudekseni kirjoittaa omia huomioitani tapahtuman tiimoilta.

Ensinnäkin mediassa ”herkkänä runopoikana” mainostettu 28-vuoden ikään ehtinyt Jimi oli kovan luokan katujenvaltaaja anarkisti, jonka elämä oli viimeisinä vuosina pelkkää huume- ja päihdehelvettiä. Facebookissa hän uhosi, että juutalaiset on laitettava uuniin, mikä tosin on aivan tavallista ja hiljaa hyväksyttyä antijudaismia punavihreässä kuplassa eläville anarkisteille ja medialle. Erään huhun mukaan Jimi olisi itse aikoinaan liikkunut ns. uusnatsipiireissä, mutta potkittu (kuvaannollisesti) sieltä ulos. Joka tapauksessa Jimi oli mennyt yksin räyhäämään lauantaina 10.9 Suomen Vastarintaliikkeen jäsenten eteen, soittamaan suuta ja sylkäisemään… Seurauksena eräs vastarintaliikkeen jäsen oli suuttunut ja puolustanut itseään, jonka seurauksena Jimi oli viety sairaalaan. Siellä hän kuoli seuraavana perjantaina, mutta ajallemme tyypillisesti sairaalan asiakirjoja ei ole julkaistu. Niistä löytyisi ilmeisesti epämiellyttäviä tietoja kuolintapaan liittyvästä viattomuudesta. Poliitikot, vihervasemmisto ja kansa olivat kuitenkin saaneet marttyyrinsä ja homma huipentui viime viikonlopun ”Peli poikki rasismille” –mielenilmaisuissa ympäri maata.

Rasismi-kortti itsessään on hyvin ympäripyöreä ja esimerkiksi Helsingissä 15 000 marssijan joukkoon mahtui monenlaisia ihmisiä ja varmasti moni olikin puhtain sydämin hyvää tarkoittavasti liikkeellä, eikä minulla ole mitään heitä vastaan. Valitettavasti asia ei ole aivan näin yksinkertaista. Mukana oli myös punaviheranarkisteja, jotka kuuluvat väkivallan ja terrorin hyväksyviin äärijärjestöihin. Banderolleissa uhattiin mm. poliisia ja valtioita väkivallalla. Vasemmistoliitossa pidetään väkivaltaista mielenosoittamista täysin normaalina toimintana. Perussuomalaiset sotkettiin tietysti mukaan tähän ja jopa valtiovarainministeri Petteri Orpo meni julkisuudessa arvostelemaan hallituskumppaneitaan sekä osallistui anarkistiterroristien kanssa samalle marssille. Pääministerimme Juha Sipilä osallistui samanlaiselle marssille Kuopiossa. Hän luovutti jo kotinsa pakolaisille aiheuttaen ihmisvyöryn maahamme. Lopulta hän ei päättänytkään luovuttaa kotiaan, mutta joutui varmasti näihin tapahtumiin liittyen luopumaan siitä itse ja hänenkin kotikulmillaan joutui nuori tyttö pakolaisten raiskaamaksi. Tuntuu erittäin pahalta, että johtavat poliitikkomme käyttävät näin heikkoa arviointikykyä, pelottaa ymmärtävätkö he nykyisen turvallisuustilanteen oikein.

Mitä tulee Asema-aukion välikohtaukseen, katson sen olleen kahden henkilön välinen välikohtaus, tai median ulkomaalaisten tekemien rikosten yhteydessä käyttämää muotisanaa ”yksittäistapaus”. Viikkoa aiemmin tapahtuneesta turvapaikanhakijoiden tekemästä Kajaanin ryöstömurhasta vaiettiin lähes täysin. Mitä tulee äärivasemmiston ja äärioikeiston tekemiin vakaviin rikoksiin ja terrorismiin, on niiden suhdeluku noin 40 / 1. Mitä tulee ”ihmisvihaan ja rasismiin”, en muista koskaan törmänneeni perussuomalaisten tilaisuuksissa, tai rajat kiinni tyyppisissä mielenilmaisuissa sellaiseen, vaan kaikki ihmiset ovat olleet kivoja ja terveellä tavalla haittamaahanmuuttokriittisiä. Se on aivan eri asia kuin olla ”rasisti” tai paha ihminen. Tiedän olevan myös esim. aivovammaisia henkilöitä, jotka joutuvat ”leijona-tyyppisen” pukeutumisensa vuoksi vihervasemmiston raukkamaisesti hakkaamiksi.

Itse tapahtumapaikka on nykyisin ihmisten läpikulkupaikka taksitolpan vieressä aseman länsiovien lähellä. Olen ollut paikalla usein Perussuomalaisten teltalla tai keräämässä nimiä Malmin lentokentän säilyttämis-lakialoitteeseen. Oikeastaan paikkaa voisi kutsua myös kiertolaiskerjäläisten aukioksi. Paikalla on myös synkkä menneisyys, josta valtamedian kannattaa olla hiirenhiljaa. Aivan samalla paikalla pahoinpitelivät somalit taksijonossa suomalaisen kadetti-yliluutnantin 13 vuotta sitten kuoliaaksi. Toni Halme puhui asiasta eduskunnassakin. Epäilen, ettei tämä pienen lapsen isä mennyt somaleille räyhäämään.

2 kommenttia . Avainsanat: Asema-aukio, Jimi Karttunen, vihervasemmisto, anarkismi, peli poikki rasismille, rasismi, Petteri Orpo, Juha Sipilä, mielenosoitus, Suomen Vastarintaliike